dsc033622

Aflat cu treburi profesionale prin Baia Mare, Victor Ciorbea a participat la o discuţie informală cu lideri  ţărănişti din Maramureş.

 

Dedicat aproape  în totalitate profesiei de avocat şi mai puţin vieţii politice  din România, Victor Ciorbea  ne-a relatat într-o atmosferă relaxată, „episoade” extrem de interesante din perioada zbuciumată a guvernării CDR.

 

Am aflat de la Victor Ciorbea despre o altă faţă a actorilor politici care au evoluat pe scena politică românească:Traian Băsescu, Emil Constantinescu, Radu Vasile, Daniel Dăianu, Decebal Traian Remeş, Miron Mitrea şi mulţi alţii. Mi s-a părut interesant faptul că din episoadele  relatate de Victor Ciorbea, n-au prea lipsit „băieţii cu ochi albaştri”.

 

În ultimul timp, Victor Ciorbea a revenit în atenţia publicului, în urma apariţiilor frecvente în emisiunile de la Realitatea TV. Acest lucru s-a putut observa şi cu ocazia scurtei sale vizite la Baia Mare. Pe drumul de la tribunal la hotel a fost oprit de mulţi băimăreni şi întrebat despre subiectele discutate în cadrul emisiunilor la care a fost invitat.

 

 

Reclame