img_8829

La ultima Conferinţă de presă ţinută la Cluj, Radu Sârbu, preşedintele PNŢCD spunea: ”Sunt unul dintre cei mai bătrâni membri ai PNŢCD şi încă nu am 60 de ani. În toate scrutinele care vor urma, PNŢCD va aduce în faţă oameni tineri, oameni care să aibă vârsta optimă, intre 30 si 45 de ani, oameni care să aibă nu doar expertiza, ci şi energia pentru a implementa proiectele noastre”

 

La cei 45 de ani şi eu mă  consider un  ţărănist bătrân, mai ales dacă  ţin cont de faptul că în luna aprilie a acestui an voi deveni bunic.

 

Procesul de întinerire a PNŢCD a început şi în Maramureş, dacă ne gândim numai la primarul ţărănist al oraşului Ulmeni, Lucian Morar, care a împlinit 30 de ani sau la Simona Leva (foto), care la numai 19 ani, conduce Organizaţia locală PNŢCD, Rona de Sus. Sâmbătă, 7 februarie 2009, la Sighet, cu ocazia simpozionului “Iuliu Maniu”, desfăşurat la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei, Simona Leva a fost desemnată să prezinte personalităţile prezente la eveniment.

 

Personal consider că tinerii sunt calea de primenire morală şi de competenţă a clasei politice actuale. În PNŢCD este loc pentru tineri şi este loc la vârf, acolo unde se iau decizii importante.

Reclame